Kuten olemme aiemmin todenneet, CRM-projektit voivat näyttää ja tuntua hyvin erilaisilta niiden toimittajasta ja toteutustavasta riiippuen. Mutta miltä CRM-projekti näyttää meillä Limessä ja mitä voit odottaa meiltä asiakkaana? Tutustutaan aiheeseen vaihe vaiheelta.

Edellisessä julkaisussamme keskityimme eroihin eri CRM-projektien ja -toimittajien välillä. Jos et ole vielä tutustunut julkaisuun, voit lukea sen täällä.

Lime on kanssasi alusta loppuun

Tutustutaan tarkemmin siihen, kuinka Lime toimii CRM-projekteissa. Vaikka yksityiskohdat voivatkin vaihdella, suurin osa projekteistamme noudattaa samoja yleisiä vaiheita.

1. Tarpeiden määrittely

Ensimmäisessä vaiheessa työskentelemme yhdessä sinun ja kollegoidesi kanssa määrittääksemme sekä tarpeenne yrityksenä että asiat, joihin on hyvä kiinnittää huomiota. Myynnin henkilöstömme osaa kysyä juuri oikeat kysymykset jakaen samalla näkemyksiä, jotka juontuvat heidän laajasta kokemuksestaan samantyyppisten projektien parissa. Sitoudumme työskentelemään yhdessä kanssanne läpi koko projektin luodaksemme liiketoiminnallenne fiksun ja kustannustehokkaan ratkaisun.  

2. Projektin suunnittelu

Samalla kun määrittelemme kanssasi liiketoimintasi tarpeet, haluamme myöskin suunnitella CRM-projektisi kehyksen. Tämä kehys osoittaa projektin laajuuden, aikataulun ja budjetin. Alkuun päästyämme konsulttimme ovat valmiita auttamaan projektiryhmääsi (katso lisätietoja alta) suunnittelun ja toteutuksen kanssa siten, että se tapahtuu mahdollisimman tehokkaasti heti ensimmäisestä vaiheesta lähtien. Yhtäkään asiakasta ei jätetä selviytymään yksin! Tämä on filosofiamme jota noudatamme ylpeästi jokaisessa vaiheessa.  


Tutustu Limeen

Lue lisää meistä sekä siitä, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme.

Tietoa Limestä


3. Projektiryhmän nimittäminen

CRM-projektiasi suunnitellessasi ja käynnistäessäsi yrityksesi tulisi nimittää projektiryhmä. Tämä ryhmä edustaa yrityksesi eri osastoja sekä työskentelee läheisesti Limen kanssa CRM-projektin optimoimiseksi. Tätä lähestymistapaa käyttäen kukin yrityksesi osasto on yhteydessä tiimiimme Limessä.

4. Tuotanto ja toimitus

CRM-projektin käynnistyttyä tapahtuu monia asioita rinnakkain. Käyttäjät esimerkiksi koulutetaan uuteen CRM-järjestelmään samalla, kun CRM-ratkaisuprojekteja ja tietokantoja kehitetään ja testataan. Projektitapaamiset, hienosäätö ja jatkuva dokumentointi ovat jatkuvia toimintoja jatkaessamme tiivistä työtämme yhdessä projektiryhmäsi kanssa. Kun kaikki on sitten valmista, on aika ottaa käyttöön uusi CRM-järjestelmä.  

5. Seuranta ja edelleenkehitys

CRM-projektin valmistuttua varmistamme seurannan yrityksenne kanssa, pysyen näin ajan tasalla tulevaisuuden kehityksestänne sekä liiketoimintanne kehittyvistä tarpeista. Varmistamme myös reagoivan tuen tarjoamisen päivittäisissä kysymyksissä, joita yrityksellänne mahdollisesti herää. Koska pysymme tiiviisti yrityksenne lähellä liiketoimintanne kasvaessa ja tarpeidenne muuttuessa, voimme helposti kehittää CRM-ratkaisuanne myös tulevaisuudessa.

Kultainen kolmio — Opas menestykseen

Meillä Limellä on yli 25 vuoden kokemus CRM-projekteista. Toteutamme tätä nykyä noin 250 Lime CRM -käyttöönottoa vuosittain. Pitkän kokemuksemme pohjalta olemme asettaneet toiminnallemme tiettyjä toimintatapoja ja prosesseja varmistamaan sen, että kaikki menee niin sujuvasti kuin mahdollista. Samalla tiedämme joustavuuden olevan tärkeää jokaisessa projektissa, ja olemmekin ylpeitä kyvystämme tehdä tarvittavia sopeutuksia läpi koko projektin. Laajojen järjestelmiemme ja nopean sopeutumiskykymme ansiosta voimme auttaa sinua kaikissa CRM-tarpeissasi.

Sovellamme yleisesti ottaen sekä meihin että resursseihimme seuraavia kolmea päänäkökohtaa, joita pidämme projektiemme kultaisena kolmiona:

  • Aika, määräaikojen sekä erilaisten tilapäisten ja pysyvien tavoitteiden muodossa
  • Laajuus suhteessa tavoitteisiimme sekä kanssasi tehtävän työn laatuun
  • Resurssit suhteessa projektiin käytettyyn aikaan ja rahaan

Pyrimme säilyttämään dynaamisen tasapainon näiden kolmion kulmien suhteen, sillä projekti sujuu hyvin niin kauan kuin kolmion tasapaino säilyy. Tämän tasapainon ylläpitämällä saamme sekä ratkaistua suurimman osan asioista että myös tehtyä sen tehokkaasti.

Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä muuta meillä on tarjottavanamme? Oletko valmis aloittamaan CRM-matkasi kanssamme? Ota meihin yhteyttä ja siitä se lähtee.